CQ procesmanagement

Missie

Onze doelstelling is zinvolle, zichtbare en kosteneffectieve zorg in Nederland. Zodat iedereen naar mogelijkheden mee kan doen in de maatschappij. Met onze opdrachten maken wij de zorg beter voor de cliënt, de zorgverlener en/of de maatschappij, maar bij voorkeur alle drie.

Kernwaarden

Ontwikkeling en groei

Wij willen ons graag verder ontwikkelen, persoonlijk en als team. Dat betekent dat wij continu nieuwe kennis opdoen en vertalen naar onze klanten, maar ook dat wij onze projecten en de samenwerking evalueren. Dit doen wij zowel intern als met de opdrachtgever. De resultaten van deze evaluaties gebruiken wij vervolgens om verder te groeien en onze werkzaamheden nog beter aan te laten sluiten bij wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

Oprechtheid en betrokkenheid

Wij hebben geen alternatieve agenda. Ons doel is om de zorgprofessional in staat te stellen nog beter en prettiger zijn cliënt / patiënt te kunnen helpen.

Lange termijn bijdrage

Wij willen een duurzame verandering teweeg brengen; zowel in de projecten die wij doen als bij onze medewerkers. Wij kijken naar de impact van onze projecten op de cliënt/patiënt, zorgprofessional en maatschappij. Hier moet een toegevoegde waarde zijn

Onze mensen

CQ Procesmanagement is een adviesbureau in de zorgsector met een jong en gedreven team bestaande uit 12 medewerkers. Onze doelstelling is zinvolle, zichtbare en kosteneffectieve zorg in Nederland. Met onze opdrachten maken wij de zorg beter voor de cliënt, de zorgverlener en/of de maatschappij en bij voorkeur alle drie. Bij CQ Procesmanagement werken we over het algemeen op locatie bij de opdrachtgever. Op vrijdag is het hele team op kantoor in Amersfoort aanwezig. Daar heerst een informele sfeer en is er tijd voor een uitgebreide vrijdagmiddaglunch. Maandelijks worden er sessies georganiseerd waarin kennis met elkaar wordt gedeeld. Daarnaast nemen junior adviseurs deel aan intervisie en heeft ieder een eigen coach.