CQ procesmanagement

Over ons

Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een plek is in onze maatschappij. En dat iedereen hierin naar vermogen mee moet kunnen doen. Niemand ontkomt er namelijk aan dat je af en toe in je leven wat ondersteuning nodig hebt in de vorm van zorg. Bijvoorbeeld bij het breken van een been, een ongeluk, of het krijgen van een kind. De zorg moet dan prettig zijn voor de patiënt, voor de hulpverlener, maar ook zinvol voor de maatschappij. Ondanks dat wij in Nederland één van de beste zorgstelsels van de wereld hebben, vinden wij dat het nog veel beter kan. Daar dragen wij graag aan bij. Wij geloven dat een zorginstantie goede zorg kan leveren, en tegelijk rendabel kan zijn. Omdat de marges binnen de zorg flinterdun zijn, moeten de zorgorganisaties zelf en de gehele zorgsector wel goed georganiseerd zijn en allemaal goed op elkaar aansluiten. Hierbij zijn de interne processen binnen zorgorganisaties en gemeenten en ook de samenwerking tussen de verschillende ketenpartners essentieel.

“Goede zorg voor patiënt, zorgorganisatie en maatschappij, daar maken wij ons elke dag hard voor!”
 

Als één van de weinige grote procesmanagement partijen hebben wij ons vanaf onze oprichting in 1999 volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Daarom hebben we daar inmiddels veel kennis van en er een groot netwerk opgebouwd. Wij willen onze klanten, zorgorganisaties en gemeenten, helpen om goede zorg te leveren voor hun patiënten of cliënten, en zelf ook rendabel te blijven. Daar zijn vaak ‘interne’ veranderingen voor nodig. Wij komen niet even bij uw organisatie invliegen om vervolgens weer weg te gaan. We willen oprecht voor langere tijd bij al onze klanten betrokken zijn om verbeteringen door te voeren. Hierin nemen we de hele organisatie mee, van de werkvloer tot aan de directie of Raad van Bestuur. We organiseren hiervoor interactieve workshops en trainen mensen on the job. Ondanks dat wij een externe partij zijn, zijn we niet van buiten. We weten verbinding te maken, zowel binnen organisaties zelf als tussen verschillende ketenpartners. Omdat we zelf ook onderdeel zijn van de sector en het werkveld. Wij hebben hart voor de zorg, met oog voor resultaat!

“De zorgsector zit echt in ons bloed”

Wij zijn een gedreven team professionals met een oprechte passie voor de zorg. De zorgsector zit echt in ons bloed. In onze vrije tijd besteden we daarom allemaal op onze eigen manier tijd aan de zorg als bijvoorbeeld vrijwilliger. Als organisatie faciliteren we dit graag voor onze mensen in de vorm van betaalde uren. Wij willen ons graag ontwikkelen, persoonlijk en als team. Daarom blijven we steeds bezig met het opdoen van nieuwe kennis. Dit vertalen we door naar onze eigen organisatie maar, ook naar onze klanten. Hierdoor blijven we leren en onszelf verbeteren.

Kernwaarden

Ontwikkeling en groei

Wij willen ons graag verder ontwikkelen, persoonlijk en als team. Dat betekent dat wij continu nieuwe kennis opdoen en vertalen naar onze klanten, maar ook dat wij onze projecten en de samenwerking evalueren. Dit doen wij zowel intern als met de opdrachtgever. De resultaten van deze evaluaties gebruiken wij vervolgens om verder te groeien en onze werkzaamheden nog beter aan te laten sluiten bij wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

Oprechtheid en betrokkenheid

Wij hebben geen alternatieve agenda. Ons doel is om de zorgprofessional in staat te stellen nog beter en prettiger zijn cliënt / patiënt te kunnen helpen.

Lange termijn bijdrage

Wij willen een duurzame verandering teweeg brengen; zowel in de projecten die wij doen als bij onze medewerkers. Wij kijken naar de impact van onze projecten op de cliënt/patiënt, zorgprofessional en maatschappij. Hier moet een toegevoegde waarde zijn