Over ons

Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een plek is in onze maatschappij. En dat iedereen hierin naar vermogen mee moet kunnen doen. Niemand ontkomt er namelijk aan dat je af en toe in je leven wat ondersteuning nodig hebt in de vorm van zorg. Bijvoorbeeld bij het breken van een been, een ongeluk, of het krijgen van een kind. De zorg moet dan prettig zijn voor de patiënt, voor de hulpverlener, maar ook zinvol voor de maatschappij. Ondanks dat wij in Nederland één van de beste zorgstelsels van de wereld hebben, vinden wij dat het nog veel beter kan. Daar dragen wij graag aan bij. Wij geloven dat een zorginstantie goede zorg kan leveren, en tegelijk rendabel kan zijn. Omdat de marges binnen de zorg flinterdun zijn, moeten de zorgorganisaties zelf en de gehele zorgsector wel goed georganiseerd zijn en allemaal goed op elkaar aansluiten. Hierbij zijn de interne processen binnen zorgorganisaties en gemeenten en ook de samenwerking tussen de verschillende ketenpartners essentieel.

“Goede zorg voor patiënt, zorgorganisatie en maatschappij, daar maken wij ons elke dag hard voor!” 

Als één van de weinige grote procesmanagement partijen hebben wij ons vanaf onze oprichting in 1999 volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Daarom hebben we daar inmiddels veel kennis van en er een groot netwerk opgebouwd. Wij willen onze klanten, zorgorganisaties en gemeenten, helpen om goede zorg te leveren voor hun patiënten of cliënten, en zelf ook rendabel te blijven. Daar zijn vaak ‘interne’ veranderingen voor nodig. Wij komen niet even bij uw organisatie invliegen om vervolgens weer weg te gaan. We willen oprecht voor langere tijd bij al onze klanten betrokken zijn om verbeteringen door te voeren. Hierin nemen we de hele organisatie mee, van de werkvloer tot aan de directie of Raad van Bestuur. We organiseren hiervoor interactieve workshops en trainen mensen on the job. Ondanks dat wij een externe partij zijn, zijn we niet van buiten. We weten verbinding te maken, zowel binnen organisaties zelf als tussen verschillende ketenpartners. Omdat we zelf ook onderdeel zijn van de sector en het werkveld. Wij hebben hart voor de zorg, met oog voor resultaat!

“De zorgsector zit echt in ons bloed”

Wij zijn een gedreven team professionals met een oprechte passie voor de zorg. De zorgsector zit echt in ons bloed. In onze vrije tijd besteden we daarom allemaal op onze eigen manier tijd aan de zorg als bijvoorbeeld vrijwilliger. Als organisatie faciliteren we dit graag voor onze mensen in de vorm van betaalde uren. Wij willen ons graag ontwikkelen, persoonlijk en als team. Daarom blijven we steeds bezig met het opdoen van nieuwe kennis. Dit vertalen we door naar onze eigen organisatie maar, ook naar onze klanten. Hierdoor blijven we leren en onszelf verbeteren.

“Wij maken ons hard voor zinvolle, betaalbare zorg voor patiënt, zorgverlener en maatschappij.”

Ons Team

Pleun Rijkers, directeur CQ procesmanagement

Pleun Rijkers

-Eigenaar & Adviseur-

Continu probeer ik het wederzijds begrip tussen zorgprofessionals en ICT’ers te vergroten. Mijn brede achtergrond in (zorg)ICT en kennis van DBC (DOT en GGZ) helpt daarbij. 

Als algemeen directeur van CQ ook verantwoordelijk voor onze eigen processen natuurlijk.

Elsbeth Vermeer

Elsbeth Vermeer

-Data analist-

Met mijn data-analyses hoop ik zorgverleners te helpen de zorg effectiever te maken. Dit zo snel mogelijk en gestructureerd doen is een uitdaging die ik aanga met programmeren.
 

 

Michiel van Hees, directeur CQ

Tahmee Vaartjes

-Adviseur-

Als zorgprofessional is het cruciaal om je te blijven ontwikkelen in de veranderende omgeving van de zorgsector. Door mijn achtergrond als mondhygiënist te combineren met bestuurskunde in de zorgvernieuwing kan ik goed de verbinding leggen tussen de beleidsmatige kant en het primaire proces. In mijn vrije tijd geniet ik met vrienden van al het moois wat het Amsterdamse leven te bieden heeft. Ook doe ik aan yoga, ben ik graag in de natuur en lees ik graag een goed boek.

Malou Mac Gillavry

-Adviseur-

Te midden van de transities in het sociaal domein werk ik sinds 2015 aan mooie projecten waarin ontwikkelingen rond kwetsbare groepen centraal staan. Uiteindelijk hoop ik dat de zorg toegankelijker en passender wordt voor mensen die het nodig hebben en dat nog meer medewerkers in de zorg met plezier bezig zijn met hun vak. Ik geniet ervan mee te denken over hoe beleid het beste zijn weg vindt naar de praktijk en de leefwereld van mensen. Naast adviseur ben ik cultuurliefhebber, yogabeoefenaar, moeder en een stadsmens die af en toe de natuur op zoekt.

Michiel van Hees, directeur CQ

Michiel van Hees

-Eigenaar & Adviseur-

Ingenieur, vader van 3 lieve kindjes, trouwambtenaar en improvisatie theaterspeler in mijn vrije tijd.

In 1999 heb ik CQ procesmanagement opgericht. Er zit enorm veel potentieel in de mensen die in de zorg werken, wij mogen meehelpen om dat te ontsluiten en als je de inhoud voorop stelt leidt dat tot mooie resultaten..

Rozemarije Schlotter

-Adviseur-

Ik werk met enorm veel plezier en energie aan projecten. Een langdurige relatie opbouwen, resultaten behalen voor de klant en nog liever; de cliënten van de klant. In gesprek met mensen, vertrouwen creëren en samen zoeken naar nieuwe inzichten en oplossingen is wat bij mij past.

Sinds 1997 heb ik als onderzoeker, manager, netwerkregisseur, adviseur en bestuurder in het domein van zorg en welzijn gewerkt. Altijd vanuit een inhoudelijke gedrevenheid. In de loop der jaren ben ik veel NLP elementen gaan gebruiken die helpen om tot de kern te komen en op zoek te gaan naar wat werkt.

Suzanne Abdelaziz

-Office Manager-

Office Manager, assistent, kantoorcoördinator, spin in het web, duizendpoot; geef het beestje een naam.. In mijn functie ontzorg en faciliteer ik mijn collega’s bij hun dagelijkse werkzaamheden. Ik probeer op een efficiënte wijze werk uit handen te nemen waar mogelijk is en hiermee de werkdruk bij collega’s verlagen, zodat zij zich kunnen concentreren op andere zaken. De afwisseling in werkzaamheden en werken bij een bedrijf met een duidelijke visie maken dat ik met veel plezier onderdeel ben van het team.

Meynouw Wentink

-Eigenaar & Adviseur-

Met een achtergrond in farmaceutisch onderzoek houd ik me vooral bezig met de uitkomsten en effecten van zorg en wat deze voor de cliënt of patiënt betekenen. Helemaal blij word ik als deze informatie wordt gebruikt om de patiënt inzicht te geven in zijn eigen behandelproces, zodat hij, samen met zijn behandelend arts, de voor hem juiste keuzes kan maken. Daarnaast kijk ik graag naar de organisatieprocessen om deze te verbeteren zodat ze ondersteunend zijn aan de zorg die een organisatie levert. In mijn vrije tijd speel ik graag piano of ga ik op ‘fotosafari’ in de stad of het bos met mijn kinderen.

Martijn de Wolf

Martijn de Wolf

-Adviseur-

Vanuit mijn ervaring als projectmanager en adviseur wil ik graag bijdragen aan zinvolle zorg in Nederland. Ik doe dit door mensen met elkaar te verbinden en gezamenlijk te streven naar betere zorg voor de cliënt.

Ik hecht waarde aan denken in mogelijkheden en zoek dat ook in de mensen om me heen.

Met mijn bedrijfskundige achtergrond zie ik de komende jaren als een mooie kans om mij verder te ontwikkelen tot een veelzijdig projectmanager in de zorg met een strategische blik.

 

Samantha Spiering

-Adviseur-

Met mijn achtergrond in de Medische Psychologie heb ik geleerd hoe belangrijk de relatie tussen psychologisch welbevinden en fysieke gezondheid is. Vanuit deze kennis heb ik ervaren dat achter ieder cijfer in de zorg een mens staat die aandacht en maatwerk verdient. Een probleem laat zich zelden vanuit één perspectief vangen. Diverse oplossingen hoeven elkaar dan ook niet tegen te werken; integendeel. Ik kom graag met anderen tot vernieuwende inzichten en geniet ervan nieuwe ontwikkelingen in beweging te brengen én aan te jagen. In mijn vrije tijd doe ik aan duiken, duursporten en improvisatiesport.

Kelly Huijbers

-Office Manager-

Bij CQ Procesmanagement ben ik als office manager de duizendpoot die ieders agenda afspraken beheert, de administratie bijhoudt en de communicatie beheert. Ik ben een aanspreekpunt op kantoor en ondersteun waar nodig. Het leukst vind ik om alles zo optimaal mogelijk te organiseren en daarom vind ik het ook fijn dat ik dit team zo effectief mogelijk kan laten functioneren zodat zij zich bezig kunnen houden met het optimaliseren van de zorg.

Leontien van der Stok

-Adviseur-

Op mijn 17e stond ik voor het eerst aan het bed als verpleegkundige in opleiding. Vervolgens heb ik jaren als verpleegkundige gewerkt in voornamelijk de ziekenhuiszorg. Ik heb ervaren hoe belangrijk kwalitatief goede zorg is, maar minstens zo belangrijk zijn goede voorwaarden om te kunnen zorgen. Graag werk en denk ik mee met organisaties om te komen tot praktijkoplossingen.

Werken bij

Ben jij geinteresseerd om ons team aan te komen vullen? Kijk dan op de pagina 'Werken bij'.

Onze Kernwaarden

Ontwikkeling en groei

Wij willen ons graag verder ontwikkelen, persoonlijk en als team. Dat betekent dat wij continu nieuwe kennis opdoen en vertalen naar onze klanten, maar ook dat wij onze projecten en de samenwerking evalueren. Dit doen wij zowel intern als met de opdrachtgever. De resultaten van deze evaluaties gebruiken wij vervolgens om verder te groeien en onze werkzaamheden nog beter aan te laten sluiten bij wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

Oprechtheid en betrokkenheid

Wij hebben geen alternatieve agenda. Ons doel is om de zorgprofessional in staat te stellen nog beter en prettiger zijn cliënt / patiënt te kunnen helpen.

Lange termijn bijdrage

Wij willen een duurzame verandering teweeg brengen; zowel in de projecten die wij doen als bij onze medewerkers. Wij kijken naar de impact van onze projecten op de cliënt/patiënt, zorgprofessional en maatschappij. Hier moet een toegevoegde waarde zijn

primewire s