WERKEN BIJ

Bij CQ Procesmanagement werken we sinds 1999 vanuit de inhoud van zorg aan diverse vraagstukken. Onze klanten zijn voornamelijk zorginstellingen zoals ziekenhuizen en UMC’s, GGZ-, V&V- of thuiszorgorganisaties, maar ook koepelorganisaties, gemeenten en andere partijen.

We stimuleren samenwerking tussen veldpartijen in bijvoorbeeld de geneeskundige zorg of de opvang, ontwikkelen met de klanten samen een - voor hun doelgroep werkend - model zorg en zorgpaden, analyseren vanuit een bedrijfskundig perspectief logistieke vraagstukken, bekostiging van zorg, begeleiden de transities in de zorg bij gemeenten of implementeren innovatieve ICT oplossingen bij ziekenhuizen.

Over het algemeen werken we bij CQ Procesmanagement op locatie bij de opdrachtgever. Op vrijdag is het hele team op kantoor in Amersfoort aanwezig. Daar heerst een informele sfeer en is er tijd voor een uitgebreide vrijdagmiddaglunch. Maandelijks worden er sessies georganiseerd waarin kennis met elkaar wordt gedeeld. Daarnaast nemen adviseurs deel aan intervisie en heeft ieder een eigen coach. 

Ben jij geïnteresseerd om ons
team te komen versterken?

Heb jij een passie voor de zorg?

Heb jij advies- en(project)
managementvaardigheden en kennis?

Zie jij jezelf in ons Team?

Op dit moment hebben we twee vacatures voor een junior en een aankomend senior adviseur; zie voor meer informatie Intermediair:

https://www.intermediair.nl/vacature/25179994/junior-adviseur-met-hart-voor-zorg

https://www.intermediair.nl/vacature/25180198/aankomend-senior-adviseur-met-hart-voor-zorg

Vacature Adviseur (junior en aankomend senior)

Bij CQ procesmanagement staan we midden in de veranderingen in de zorg. Dat doen we bij onze klanten in de zorg, sociaal domein, gemeentes en branche organisaties. Wij doen hier projecten met veel impact op cliënt, medewerker en maatschappij. Of we nu een nieuwe kliniek opzetten voor de behandeling van trauma, de logistiek in de jeugdzorg verbeteren, we voor 25 GGZ partijen nieuwe bekostiging organiseren voor de gesloten opname afdeling in de psychiatrie, voor een grote gemeente het traject begeleiden van de overgang van Beschermd Wonen naar de WMO, de bouwstenen voor registratie aan de bron opleveren, een EPD invoeren bij een grote zorginstelling, samenwerking voor slachtoffers mensenhandel bewerkstelligen of een nieuwe modellen introduceren voor het samenwerken in het sociaal domein, Wij doen dit met scherpe en betrokken mensen en daar hebben we er meer van nodig. Daarom zoeken we jou!

Krijg jij energie van diversiteit en voldoe je aan de voorwaarden? Mail dan je brief en CV naar werken@cqp.nl en wie weet tot snel!

Mail of bel gerust voor meer informatie met Meynouw via werken@cqp.nl of 033-45 55 322

Duurzame inzetbaarheid

Bij CQ Procesmanagement werken we aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers, voor dit project is steun verleend vanuit het Europees Sociaal Fonds.